Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Разногласието околу личните документи ги доведува граѓаните во заблуда

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:02:14

Категории: МАКЕДОНИЈА

Граѓаните се збунети, бројни најаснотии, обвинувања меѓу надлежните, политичко разногласие, дополнителна нервоза во процедурите за замена на личните документи. Се чека и за термини во дипломатско конзуларните претставништва. Нашинците може да дојдат но неизвесно како ќе се вратат дома...

Фиљана Кока