Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Земјоделието со најголем удел во сивата економија

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:03:44

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сивата економија со 33 проценти учествува во бруто домашниот производ. Најмногу според истражувањата ја има во земјоделскиот сектор. Речиси половина од работниците не се пријавени. Елизабета Митреска известува за истражувањата на Агро Лидер за сивата економија во земјоделството.