Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Граѓаните нервозни по новото поскапување на катастарските услуги

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:03:34

Категории: ЕКОНОМИЈА

Бура од реакции во јавноста по поскапувањата на катастарските услуги. Граѓаните се тие кои ќе мора да платат поскапо, откако Катастарот го воведе новиот тарифник. За нов имотен лист, наместо 1.250 денари, граѓаните ќе платат најмалку 3.750 денари, плус 600 денари за нотарски услуги. Борис Грујоски го вклучуваме во живо на оваа тема. Што велат граѓаните по новото поскапување, во Дневникот известува Борис Грујоски.