Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Зголемен е интересот за имунизација на деца

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:02:09

Категории: МАКЕДОНИЈА

По зголемениот број на заразени со голема кашлица, на пунктовите за имунизација интересот за примање вакцина не стивнува. Најмногу има деца кои ги пропуштиле ревакцините со ди-те-пер.

Ана Јосифовска Тодоровска со повеќе информации од поликлиниката „Јане Сандански“.