Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Брифинг на ФЗОМ зошто нема пари за Леонид

Прегледи: ...

Дата: 22-Фев-2024

Време траење: 00:03:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Додека во јавноста расте поддршката за лекувањето на Лео, сè уште неизвесно е дали Фондот за здравство ќе се предомисли и ќе одвои пари од државната каса за неговиот медицински третман во Виена. Се чека да почне брифингот. Се погласни се апелите да се помогне, но владата и здравство засега остануваат на ставот дека не може да се менува законот за различни случаи. Наташа Јанчиќ Менковски известува од Фондот.