Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Геодетите за новиот тарифник со повисоки цени за катастарски услуги

Прегледи: ...

Дата: 21-Фев-2024

Време траење: 00:04:48

Категории: ЕКОНОМИЈА

Од пред неколку дена во сила е новиот тарифник на Катастарот. Дел од услугите се поскапени. Ако купувате стан, на посебни имотни листови ќе бидат станот, уделот во заедничките простории, земјиштето под зграда, гаражата. Па, ќе си платите и повеќе. Поскапеа и геодетите. Како тоа ќе се одрази врз нивната работа ни кажува Борис Грујоски, кој го има ставот на Комората.