Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во 7 региони се нудат ловишта под концесија

Прегледи: ...

Дата: 21-Фев-2024

Време траење: 00:01:35

Категории: ЕКОНОМИЈА

Објавен е јавен повик за давање под концесија на дивечот во 7 ловишта. Концесијата за ситен и крупен дивеч е со рок на користење од 10 и 20 години, а изборот ќе се врши со највисоко понуден концесиски надоместок. Повикот ќе трае до 15-ти јули 2024 годинава …
Методија Трајков