Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЕУ се вклучува во заштитата на Црвеното Море, Хутите не се откажуваат од борбата

Прегледи: ...

Дата: 20-Фев-2024

Време траење: 00:01:58

Категории: СВЕТ

Европската Унија ја почна поморската мисија „Аспидес“, за заштита на товарните бродови во Црвено Море од нападите на Хутите во Јемен. Мисијата засега нема да учествува во воените операции. Хутите велат дека нивната борба продолжува...

Маријана Димовска