Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Сопругата на Навални вети дека ќе ја продолжи борбата на нејзиниот сопруг

Прегледи: ...

Дата: 19-Фев-2024

Време траење: 00:01:34

Категории: СВЕТ

Не стивнуваат реакциите по смртта на рускиот опозиционер. Сопругата на Навални вети дека ќе ја продолжи борбата на нејзиниот сопруг, го обвинува рускиот претседател Путин за неговата смрт. Во Брисел оствари средба со министрите за надворешни работи на која се разгледуваат можните, нови мерки против Русија.

Маријана Димовска