Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Костадиновска- Стојчевска: Поддржуваме учество на наши театарски ансамбли, не фестивали во Приштина и Тирана

Прегледи: ...

Дата: 15-Фев-2024

Време траење: 00:00:42

Категории: КУЛТУРА

Министерката за култура Бисера Костадиновска- Стојчевска се огласи во врска со обвинувањата дека со пари на граѓаните од Mакедонија се финансираат фестивали во Приштина или Тирана. Нагласи дека станува збор за поддршка на учество на наши театарски ансамбли во Албанија или Косово на фестивалот „Мојсиу“.