Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Избор на нови министри

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:03:59

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Собранието денеска е раздвижено и гласно и заради дебатата пред гласањето на новите двајца министри за здравство и за информатичко општество. Анита Димитријевска се јавува со информации од Собранието.