Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од утре не важат пасошите со старото име на државата

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:02:00

Категории: МАКЕДОНИЈА

На полноќ истекува рокот за важноста на личните документи со старото име на државата. Од утре нема да важат пасошите. За внатрешна употреба ќе важат само старите лични карти.
Елена Ѓеоргиевска