Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Законски измени за важноста на возачките дозволи

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:02:19

Категории: МАКЕДОНИЈА

По вечерашната одлука дека нема да можат да важат возачките дозволи, на нив нема Северна Македонија, се збунија граѓаните. Општ хаос настана и на политичка сцена. Веднаш се мобилизираа политичките партии. Законски измени до Парламентот поднесоа ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ. Бараат да се пролонгира рокот за домашна употреба.
Наташа Гркова Петрушевска