Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Последен ден за излез со стари пасоши, сè уште тешко до нов

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:01:46

Категории: МАКЕДОНИЈА

Од полноќ, нашите граѓани кои патуваат надвор од границите, мора да го имаат в џеб пасошот со новото уставно име. И без него ќе може да се патува, но само во правец на земјава и тоа со патен лист кој чини 30 евра...