Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Меѓусебни обвинувања при изборот на нови министри

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:02:16

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Собранието при изборот на новите министри за здравство и информатичко општество во техничката влада на Џафери, меѓусебни обвинувања кој направил поголемо добро за граѓаните, а кој лошо. Изборот на новите министри дојде по барање на крилото на Зијадин Села од Алијанса за Албанците...

Миле Ристески