Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Азески: Според сите параметри, извозот е во најдобра кондиција

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:05:18

Категории: ЕКОНОМИЈА

Стопанството изминатата година се соочуваше со многу предизвици и беше во лоша кондиција. За развој на македонската економија клучен е извозот. Дали извозот оди во нагорна линија? Борис Грујоски разговара со Бранко Азески, претседател на Стопанската комора.