Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Се бара решение за проблемите во здравството

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:07:14

Категории: МАКЕДОНИЈА

Синдикатот на клинички успеa да добие усогласување на сите профили на здравствени работници согласно минималната плата. Наташа Јанчиќ – Менковски ја следеше прес- конференцијата на Синдикатот.