Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Налепниците за регистарски таблички со ознаката „НМК“ пристигнаа во Велес

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:01:23

Категории: МАКЕДОНИЈА

Претпладнево во Велес беа дистрибуирани налепниците со ознаката „НМК“ а граѓаните поитаа веднаш да извршат промена на регистарските таблички...

Петар Печков