Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тел Авив решителен, офанзивата во Рафа е клучна за уништување на Хамас

Прегледи: ...

Дата: 12-Фев-2024

Време траење: 00:02:11

Категории: СВЕТ

Светот предупредува на сериозни последици во регионот на Блискиот Исток и пошироко доколку израелската војска ја продолжи офанзивата во пограничниот град Рафа. Реакции и од регионалните лидери, потезите на Тел Авив може да донесат дополнителна ескалација…

Маријана Димовска