Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Втор круг претседателски избори во Финска

Прегледи: ...

Дата: 11-Фев-2024

Време траење: 00:01:53

Категории: СВЕТ

Над 4,3 милиони Финци излегоа на вториот круг од претседателските избори во Финска. И двајцата претседателски кандидати. Поранешниот премиер Александар Стуб и поранешниот министер за надворешни работи Пека Хаависто се проевропски ориентирани и го поддржуваат членството во НАТО.
Ирина Гелевска