Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бислимовски за РСЕ: Ако можела и сакала, државата досега ќе изградела енергетски капацитет

Прегледи: ...

Дата: 11-Фев-2024

Време траење: 00:00:55

Категории: ЕКОНОМИЈА

„Ако можела и сакала државата досега ќе изградела енергетски капацитет. Се плашам од корупција ако државата реши да гради во енергетиката. Приватниот сектор повеќе се грижи за парите од државата“ – вели претседателот на Регулаторната комисија за енергетика Марко Бислимовски во интервју за Радио слободна Европа.