Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Во Вашингтон средба Бајден - Шолц

Прегледи: ...

Дата: 10-Фев-2024

Време траење: 00:01:43

Категории: СВЕТ

Американско-германската трансатлантска соработка се зацврстува и добива позасилен тек. Во фокусот на разговорите тет-а-тет во Белата куќа, американскиот претседател Бајден и германскиот канцелар Шолц разговарале за помошта на Украина, за смирување стабилизирање на растечките конфликти на Блискиот исток. Постоењето на две држави, Израел и Палестина е решението за војната, се согласиле соговорниците.
Зоран Богатинов