Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ваучери за одмор за тие со ниски примања

Прегледи: ...

Дата: 9-Фев-2024

Време траење: 00:03:21

Категории: ЕКОНОМИЈА

Ваучери за годишен одмор од 18.000 денари ќе дава владата за граѓаните со ниски примања. Министерот за економија Крешник Бектеши најави дека во делот на туризмот и оваа година ќе продолжи мерката организиран одмор на работници со ниски приходи. Борис Грујоски ја следеше прес конференцијата.