Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Субвенции за пошумување во приватни шуми

Прегледи: ...

Дата: 9-Фев-2024

Време траење: 00:01:17

Категории: ЕКОНОМИЈА

Сите сопственици на шуми во приватна сопственост, чии локации се предвидени за пошумување и се поголеми од половина хектар имаат право на субвенции. Висината на финансиските средства изнесува 85.000 денари по хектар, а крајниот рок на доставување на барањата е најдоцна до 10-ти февруари.

Методија Трајков