Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Откупувачите ја зголемија цената на тутунот

Прегледи: ...

Дата: 7-Фев-2024

Време траење: 00:01:48

Категории: ЕКОНОМИЈА

Откупувачите во земјава ја зголемија цената на тутунот на 365 денари. Тоа ќе го направат со анекс на договорите во текот на утрешниот ден. Овој договор го постигнаа денеска во Прилеп на средба со министерот за земјоделство Љупчо Николоски. Од Сојузот на земјоделските здруженија поставија рок – писмено очекуваат потврда до утре напладне …

Елизабета Митреска