Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Светски ден за побезбеден интернет

Прегледи: ...

Дата: 5-Фев-2024

Време траење: 00:11:55

Категории: МАКЕДОНИЈА  МАКЕДОНИЈА НАУТРО

Граѓаните ја имаат моќта да управуваат со своите податоци. Во „Македонија наутро“ разговор со Александра Блажевска, претседател на Креативен центар Карпош и Бисера Дрндар- првонаградена ученичка на Академијата за СТЕМ роботика.