Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Кожуваровска: Да се почитуваат правилата и прописите во сообраќајот

Прегледи: ...

Дата: 30-Дек-2023

Време траење: 00:04:33

Категории: МАКЕДОНИЈА

Македонија е вклучена во акцијата „Визија нула за Балканот“. До ноември годинава 106 сообраќајни незгоди со загинати, 114 го загубиле животот. Со низа кампањи надлежните институции ја подигаат свеста кај луѓето и сообраќајната култура. За побезбедни патишта се соработува и со земјите од регионот. Наташа Гркова – Петрушевска разговара со претседателката на РСБСП, Гордана Кожуваровска.