Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Отворено студио со лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски

Прегледи: ...

Дата: 18-Окт-2022

Време траење: 02:17:14

Категории: МАКЕДОНИЈА  ОТВОРЕНО СТУДИО

Октомври- месец на старт на грејна сезона во услови на енергетска криза, месец на извештај за напредокот на земјава кон Европската унија во време на скрининг процес. Како опозицијата да ја убеди власта дека има искрени намери во ублажувањето на последиците? Дали ВМРО-ДПМНЕ го слушна повикот од Брисел за конструктивност во Собранието и за соработка. Отворено студио со претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски и новинари од повеќе национални телевизии.