Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Велешани бараат уште една мерна станица за квалитетот на воздухот во градот

Прегледи: ...

Дата: 2-Дек-2023

Време траење: 00:01:28

Категории: МАКЕДОНИЈА

Поради спецификата на поставеноста во градот, и екологистите и локалната власт сметаат дека на Велес му е потребна уште една мерна станица, министерката за животна средина Шукова вели дека тие работат на намалување на загаденоста, не вложуваат во нови мерни инструменти …

Петар Печков