Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Научната фела апелира на доследно почитување на препораките на УНЕСКО во Охридскиот регион

Прегледи: ...

Дата: 2-Дек-2023

Време траење: 00:01:36

Категории: МАКЕДОНИЈА

Научната фела бара поголема грижа и доследно спроведување на препораките на УНЕСКО во Охридскиот регион. Улогата не ја имаат само на институциите туку и населението. Потребна е заштита и на спомениците и објектите од поновата историја…

Соња Рилковска