Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Независниот синдикат за здравство на протест

Прегледи: ...

Дата: 2-Дек-2023

Време траење: 00:03:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Независниот синдикат за здравство на протест. Бара повисока плата за 30 насто, нови колективни договори, трансформација на вработувањата од договор на неопределено време. Здравствените работници веќе два пати имаа предупредувачки протест на работните места со прекин на своите ангажмани, но очигледно надлежните немале слух што излегоа на улица. Наташа Јанчиќ известува од пред Владата.