Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Николоски: Почитување на човековите права на Македонците во Бугарија и во Грција

Прегледи: ...

Дата: 2-Дек-2023

Време траење: 00:00:50

Категории: МАКЕДОНИЈА

Во Париз се одржува Комисијата за правни прашања и човекови права на Парламентарното собрание на Советот на Европа. Се разгледува изборот за комесар за човекови права. Има три кандидати. Почитување на човековите права на Македонците во Бугарија и во Грција е услов за мојата поддршка, изјави потпретседателот на ВМРО-ДПНЕ, Александар Николоски.