Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Интервју со претседателот на РКЕ, Марко Бислимоски

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:07:29

Категории: ЕКОНОМИЈА

Дневната евтина тарифа на струјата стартуваше само за домаќинставата со дигитални броила. Во текот на декември се очекува од 13 до 15 часот да ја добиваат и жителите во руралните средини. Властите уверуваат- сметките ќе бидат пониски во просек за 1.000 денари. До Регулаторната комисија за енергетика пристугнувааат пресметките од енергетските компании за набавка и пренос на струја. Дали в година ќе има поскапување, во Тема на денот открива претседателот на Регулаторната комисија, Марко Бислимоски. Со него разговара Сузана Фиданска- Стоевска.