Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Со антикризните мерки заштитен е стандардот на пензионерите, вели Ковачевски

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:01:43

Категории: ЕКОНОМИЈА

Владата со деветтиот антикризен пакет предвиде мерки и за пензионерите со најниски примања во вредност од 35 милиони евра. Премиерот Ковачевски и министерката Тренчевска на средба со претставници на здруженијата на пензионери. Пензионерите во изминатиот период протестираа барајќи линеарно зголемување на пензиите …

Викторија Милевска