Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Претпоследна седница за пратенички прашања годинава, антикризните мерки во фокус

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Седница за пратенички прашања во Собранието, претпоследна за оваа година. Во фокусот – евтината дневна тарифа на струја, антикризните мерки, набавката на новата опрема за следење на комуникациите …

Игор Панов