Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Пендаровски: Целта е до 2030-та година да ги намалиме емисиите на стакленички гасови за 82 проценти

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:01:42

Категории: МАКЕДОНИЈА

Претседателот Пендаровски на Конференцијата на Обединетите нации за климатски промени – СОР28 во Дубаи. Предвидено да оствари и повеќе билатерални средби...

Андријана Ѓурческа