Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Две и пол години затвор за екс-генералниот секретар на Владата, Мухамед Зеќири

Прегледи: ...

Дата: 1-Дек-2023

Време траење: 00:01:43

Категории: МАКЕДОНИЈА

Две и пол години затвор екс-генералниот секретар во Владата, Мухамед Зеќири. Треба да ја надомести и штетата по државниот буџет во висина од 71,3 милиони денари. Зеќири тврди дека извршувал активности за кои бил задолжен со одлука на владата.Најави жалба до повисокиот суд...

Александра Спировска