Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Бизнисот со позитивен став и предлог за допрецизирање на антикризните мерки

Прегледи: ...

Дата: 30-Ноем-2023

Време траење: 00:02:01

Категории: ЕКОНОМИЈА

Позитивно се оценуваат најновите антикризни мерки за поддршка на стопанството, но и на стандардот на граѓаните. Од Прилепската регионална комора предлагаат допрецизирање на субвенционирањето за повисоки плати. И граѓаните очекуваат ефекти...

Елизабета Митреска