Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ефектот на антикризните мерки во бизнисот

Прегледи: ...

Дата: 29-Ноем-2023

Време траење: 00:08:39

Категории: ЕКОНОМИЈА

Деветтиот пакет антикризни мерки во висина од 662 милиони евра содржи 26 мерки кои пред сè се за социјална сигурност, наменети за ранливата кетегорија граѓани. Но, пари се предвидени и за компаниите. Во Дневникот на МТВ гостуваше претседателот на ССК, Трајан Ангелоски.