Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Тутунарите бараат, откупувачите не даваат повисоки откупни цени

Прегледи: ...

Дата: 29-Ноем-2023

Време траење: 00:01:57

Категории: ЕКОНОМИЈА

Течат роковите за почетокот на откупот на тутунот. До 15- ти декември треба да се отворат пунктовите, а производителите се незадоволни – откупувачите не го прифаќаат барањето за повисоки цени. Ова е по денешниот состанок на сојузот на земјоделските здруженија со откупувачите во Министерството за земјоделство.
Елизабета Митреска