Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од ССМ велат дека Владата пред креирање на антикризни мерки треба да се консултира со нив

Прегледи: ...

Дата: 29-Ноем-2023

Време траење: 00:01:55

Категории: ЕКОНОМИЈА

Деветтиот пакет антикризни мерки во висина од 662 милиони евра содржи 26 мерки кои пред сè се за социјална сигурност, наменети за ранливата категорија на граѓани но пари се предвидени и за компаниите. Дали се доволни за граѓаните? Од Сојузот на синдикати велат дека Владата пред креирање на антикризни мерки треба да се консултира со нив. Не гледаат дека ќе донесат решение бидејќи инфлацијата и големите трошоци ќе се вратат по нивно завршување...

Александра Спировска