Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Столтенберг на средби со државниот врв

Прегледи: ...

Дата: 21-Ноем-2023

Време траење: 00:02:48

Категории: МАКЕДОНИЈА

Генералниот секретар на НАТО, Столтенберг доаѓа во Скопје. Покрај средбите со државниот врв и обраќањето пред пратениците во Собранието, утре состанок со земјите- членки на Алијансата од регионот. Ирина Гелевска известува за посетата на Столтенберг.