Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
ЕК: Умерен напредок во поглавјето за рабарството

Прегледи: ...

Дата: 21-Ноем-2023

Време траење: 00:01:26

Категории: ЕКОНОМИЈА

Земјата е умерено подготвена во областа на рибарството, оценува Европската комисија во годишниот извештај. Во забелешките се препорачува, да се подобри системот за собирање на податоци и известувања за оваа дејност и за аквакултурата и да се интегрираат сите извори на информации и анализи.
Методија Трајков