Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Инцидент на собраниската седница за новиот Деловник

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:01:53

Категории: МАКЕДОНИЈА

Инцидент на собраниската седница за новиот Деловник. „Левица“ жестоко реагираше, бидејќи нивните амандмани не биле архивирани. Пратеникот Крмов почна да ги фрла амандманите кон потпретседателот Мисоски, по што ги искрши компјутерот и микрофонот. На крајот, Деловникот што ќе се применува од следниот состав беше донесен, ама, инцидентот ја онеспособи салата...
Викторија Милевска