Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Предизвици за користење бесплатна правна помош

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:08:35

Категории: МАКЕДОНИЈА

Граѓаните од ранливите категории можат да користат бесплатна правна помош, но таа не е секогаш лесно достапна. Каде затајува системот? Анита Димитријевска-Велковска разговара со Гоце Коцевски - правен консултант во канцеларијата на Советот на Европа.