Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Ќе се намалуваат субвенциите за струја, ќе се прошируваат третиот и четвртиот тарифен блок

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:01:30

Категории: ЕКОНОМИЈА

Вицепремиерот за економски прашања најави поскапување на електричната енергија за третиот и четвртиот блок. Зголемувањето на цената ќе падне на товар на поголемите корисници. Битиќи ги прифатил сугестиите на ММФ за намалување на субвенциите од страна на државата за плаќањето на електричната енергија...
Андријана Ѓурческа