Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Младите зборуваа, пратениците слушаа, одбележан Светскиот ден на детето

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:02:04

Категории: МАКЕДОНИЈА

Светски ден на детето под мотото „Секое дете , секаде, има право да живее во мирен свет“. Детска мудрост царува во законодавниот дом. Младите зборуваат, пратениците слушаат. 30 години од ратификацијата на Конвенцијата за правата на детето...
Александра Велинова