Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Хавиер Милеј е новиот претседател на Аргентина

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:02:26

Категории: СВЕТ

Ултрадесничарот и популист Хавиер Mилеј победи на изборите во Аргентина. Земјата која се соочува со трицифрена инфлација, според најавите на претседателот ќе го укине, пезосот ќе го замени со доларот како и Централната банка. Милеј е и против абортусот и сексуалното образование, од соседите и од Америка пристигнуваат различни пораки...

Зоран Богатинов