Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Од септември ново зголемување на платите

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:00:29

Категории: ЕКОНОМИЈА

По најавите за протести на Фондот за здравство, здравствените работници и секојдневните протести на администрацијата – бари во буџетот за покажување на платите нема. Ќе се зголеми минималецот од март, а со тоа вработените во јавниот сектор ќе добијат усогласување а со тоа повисок личен доход од септември наредната година.