Потребно е Flash plugin да биде инсталиран и активиран за да се прикаже видеото. Ве молиме кликнете долу за да го превземете и инсталирате.

Доколку е веќе инсталиран, а сепак се прикажуваа оваа грешка, тоа значи дека plugin-от не е активиран. За да го активирате направете ги следните чекори. Од менито за опции изберете Manage Add-ons, потоа Toolbars and extensions, потоа селектирајте Shockwave Flash Object и кликнете на Enable во долниот десен агол. Потоа направете refresh на страната.

Друго решение е да користите Google Chrome, Microsoft Edge, Safari или Opera прелистувач, бидејќи тие немаат потреба од Flash plugin.

..
Хагари: Хамас води војна од болниците

Прегледи: ...

Дата: 20-Ноем-2023

Време траење: 00:02:08

Категории: СВЕТ

Израелските тенкови ја опколија индонезиската болница во Газа. Тел Авив тврди-и таму се кријат терористи. Изнесоа нови докази за заложниците кои се носеле во „Ал Шифа“. Хамас ги негира тврдењата. Кина подготвена да соработува со арапските и исламските земји за ставање крај на конфликтот во Газа. Во Брисел неформален состанок на шефовите на дипломатиите на ЕУ за ситуацијата во Појасот...

Бојана Крстевски